XX. BEM Kupa EREDMÉNYEK

Line Spacing+- ABetűméret+- Bejegyzés nyomtatása
XX. BEM Kupa EREDMÉNYEK
2013. december 1.
EREDMÉNYEK

Senior – B – Standard

Felnőtt – B – Latin

Felnőtt – C – Latin

Felnőtt – C – Standard

Felnőtt – D – Latin

Felnőtt – D – Standard

Felnőtt – E – Latin

Felnőtt – E – Standard

Ifjúsági – C – Latin

Ifjúsági – C – Standard

Ifjúsági – D – Latin

Ifjúsági – D -Standard

Ifjúsági – E – Latin

Ifjúsági – E – Standard

Junior II – D – Latin

Junior II – D – Standard

Junior II – E – Latin

Junior II – E – Standard

Junior I – E – Latin

Junior I – E – Standard

Gyerek II – E – Latin

Gyerek II – E – Standard

VERSENY ADATAI
Rendező Big-Bem Táncsport Egyesület
Szakmai vezető Nagy Gyöngyi
Helyszín Puskás Tivadar Távközlési Technikum
Cím Budapest, Gyáli út 22.
Nevezési határidő 2013. november 23.
Telefon +36/20 540 2082
Email big-bem@freemail.hu

 

VERSENYVEZETŐ TESTÜLET
Pontozóbírók Dremák Éva
Krekuska Ferenc
Horváthné Krizsa Mária
Miklósi Ivett
Tóth Mónika
Döntnök Borisz Barbulszki
Számlálók Földházi Péter
Várhegyi Mariann

 

MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VERSENYEK
KOROSZTÁLY

STANDARD

LATIN

TÍZTÁNC

Gyerek I

 

Gyerek II

E

E

 

Junior I

E

E

 

Junior II

E D

E D

 

Ifjúsági

E D C

E D C

 

Felnőtt

E D C

E D C B

 

Senior

Open

Open

 

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Forgatókönyv

Versenykiírás

 

Eredmények

Szigo Kupa

Szigo Kupa

VERSENY ADATAI HELYSZÍN Táncsics Mihály Gimnázium 7800 Siklós, Gyüdi út 2. NEVEZÉSI HATÁRIDŐ 2021.06.07. RENDEZŐ Szigo KTSE SZAKMAI VEZETŐ Kapronczai Balázs TELEFON +36 30 256 4714 EMAIL balazs@kapronczai.hu WEB www.kapronczai.hu FORGATÓKÖNYV letölthető pdf dokumentum KSIS VERSENYEREDMÉNYEK KSIS VERSENYVEZETŐ TESTÜLET PONTOZÓBÍRÓK Zsom Olivér Sándor Judit Kurt Findhammer Zsámboki Marcell István Simon Csaba Kuzma Péter Tábori Ármin Orosz-Szüllő Éva Katalin Gellai Tamás DÖNTNÖK Szűcs Simon VERSENYFELÜGYELŐ Simonyi-Hornyák [...]

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás