XX. BEM Kupa EREDMÉNYEK

Line Spacing+- ABetűméret+- Bejegyzés nyomtatása
XX. BEM Kupa EREDMÉNYEK
2013. december 1.
EREDMÉNYEK

Senior – B – Standard

Felnőtt – B – Latin

Felnőtt – C – Latin

Felnőtt – C – Standard

Felnőtt – D – Latin

Felnőtt – D – Standard

Felnőtt – E – Latin

Felnőtt – E – Standard

Ifjúsági – C – Latin

Ifjúsági – C – Standard

Ifjúsági – D – Latin

Ifjúsági – D -Standard

Ifjúsági – E – Latin

Ifjúsági – E – Standard

Junior II – D – Latin

Junior II – D – Standard

Junior II – E – Latin

Junior II – E – Standard

Junior I – E – Latin

Junior I – E – Standard

Gyerek II – E – Latin

Gyerek II – E – Standard

VERSENY ADATAI
Rendező Big-Bem Táncsport Egyesület
Szakmai vezető Nagy Gyöngyi
Helyszín Puskás Tivadar Távközlési Technikum
Cím Budapest, Gyáli út 22.
Nevezési határidő 2013. november 23.
Telefon +36/20 540 2082
Email big-bem@freemail.hu

 

VERSENYVEZETŐ TESTÜLET
Pontozóbírók Dremák Éva
Krekuska Ferenc
Horváthné Krizsa Mária
Miklósi Ivett
Tóth Mónika
Döntnök Borisz Barbulszki
Számlálók Földházi Péter
Várhegyi Mariann

 

MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VERSENYEK
KOROSZTÁLY

STANDARD

LATIN

TÍZTÁNC

Gyerek I

 

Gyerek II

E

E

 

Junior I

E

E

 

Junior II

E D

E D

 

Ifjúsági

E D C

E D C

 

Felnőtt

E D C

E D C B

 

Senior

Open

Open

 

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Forgatókönyv

Versenykiírás

 

Eredmények

B-A-S Osztályos Országos Társastánc Bajnokság , Senior Open Országos Bajnokság

B-A-S Osztályos Országos Társastánc Bajnokság , Senior Open Országos Bajnokság

VERSENY ADATAI HELYSZÍN Csabagyöngye Kulturális Központ 5600 Békéscsaba, Széchenyi u. 4. NEVEZÉSI HATÁRIDŐ 2021.11.22. RENDEZŐ Nyíri Lajos Táncsport Egyesület SZAKMAI VEZETŐ Hajas Tibor TELEFON +36 66 449 222 +36 30 337 6691 +36 20 269 2301 EMAIL nyirilajostse@gmail.com WEB www.nyirilajostse.hu VERSENYKIÍRÁS letölthető pdf dokumentum PLAKÁT FORGATÓKÖNYV letölthető excel dokumentum KSIS COVID NYILATKOZAT letölthető word dokumentum VERSENYEREDMÉNYEK KSIS VERSENYVEZETŐ [...]

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás