WDSF Openek: döntős eredmény Csehországból

Line Spacing+- ABetűméret+- Bejegyzés nyomtatása
WDSF Openek: döntős eredmény Csehországból

A hétvégén öt országban – Csehországban, Olaszországban, az Egyesült Államokban, Lengyelországban és Spanyolországban – indultak párosaink WDSF Open versenyen. Egy döntős helyezés mellett voltak közép- és elődöntős eredmények is.

Lengyelországban, Elblagban a Latin World Openen  a 49 fős mezőnyben Hidi Balázs és Kis Violetta bejutott a középdöntőbe és mindössze 0,25 ponttal maradtak le a döntőről, így a 7. helyen végeztek.

Csehországban, Hradec Kralové városában az International Standard Open 37 fős mezőnyében Kovács István Zoltán és Bakó Barbara bejutott a középdöntőbe, ahol a 9. helyet szerezték meg.

Az U21 Latin Open 13 fős mezőnyében Szabó Ádám és Csofcsics Csenge bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezte meg.

Spanyolországban, Bilbaóban a Latin World Open 62 fős mezőnyében Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott az elődöntőbe, ahol a 19. helyen végeztek.

Olaszországban, Vigevanóban az International Standard Open 117 fős mezőnyében Balogh Csaba és Pető Gabriella az 55. helyen zárt.

Az International Latin Openen a 120 fős mezőnyben Peter Rupp és Tolnai Krisztina az 53., Balogh Csaba és Pető Gabriella a 87-88. lett.

Az Egyesült Államokban, Miamiban a Latin World Openen az 53 fős mezőnyben Hegyes Bertalan János és Farkas Boglárka bejutott a középdöntőbe és a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezték meg. Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia a világbajnokságra való bemelegítésként az első fordulóban parkettre lépett, tovább is jutottak, a következő körben már nem táncoltak, így végül a 34-36. helyre rangsorolták őket.

Hírek

Sportvezetők bejelentése versenyekre – JÚNIUS

Sportvezetők bejelentése versenyekre – JÚNIUS

A Magyar TáncSport Szakszövetség sporteseményein sportszakemberként részt vehet: Sportvezető (MTáSZ tag sportszervezet elnöke, vagy elnökségi tagja, vagy egyéb olyan alkalmazottja, aki a táncsporttal kapcsolatos feladatot lát el) – tagszervezet által előzetesen [...]

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás