Felhívás jelölésre – 2013. év díjazottjai

A Magyar TáncSport Szakszövetség elnöksége felhívja tagjait, sportolóit, szakembereit és a sportbarátokat, hogy az MTáSZ elnöksége által létrehozott kategóriákban 2013-as év legjobbjainak díjázásához – szakáganként (versenytánc és akrobatikus rock’n’roll) – adják le jelöléseiket.

Jelöléseket a következő kategóriákban lehet leadni:
– az év edzője (edzőpárosa)
– az év versenyzőpárosa
– az év formációja
– az év versenye
– az év sportvezetője.

Kérjük a tagszervezeti képviselőket, szakembereket, sportolókat és a sportbarátokat, hogy a díjazottak személyére (2013. évi eredmények alapján) legkésőbb 2014. február 2-ig beérkezően tegyenek írásos javaslatot. Jelölt lehet minden MTáSZ által regisztrált személy, csapat illetve az MTáSZ versenynaptárában szereplő verseny.

A javaslatokat, jelöléseket szakáganként külön-külön, a 2013. évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyekre és kiemelkedő színvonalú eseményekre várjuk.
Kérjük, hogy a jelöléseket a csatolt mellékletben megadott szempontok alapján elkészítve, indoklással együtt szíveskedjenek legkésőbb 2014. február 2-ig (vasárnap) beérkezően az mtasz@mtasz.hu email címre megküldeni.

Az elnökség tagjaiból és az Ellenőrző testület elnökéből álló bíráló bizottság a beérkező, kellően indokolt javaslatokat értékeli és kategóriánként egy-egy jelöltet díjazásban részesít.

FIGYELEM! Az értékelésben csak az erre a felhívásra beküldött jelölések vesznek részt, továbbá a bizottság fenntartja magának a jogot, hogy megfelelő jelölés hiányában egyes kategóriában ne hirdessen díjazottat.

A díjátadó ünnepségre – a 2013. évi egyéb elismerések átadásával egy időben – a 2014. február 15-én Budapesten megrendezésre kerülő TáncSport Magyar Bajnokságok keretében kerül sor.

Az elbírálás szempontjait a letölthető felhívás melléklete tartalmazza.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Felhívás jelölésre és elbírálási szempontok

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás